SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

lunes, 28 de febrero de 2022

TAULA D'UNITAT SINDICAL


 Aquest any que hem començat de forma tan convulsa, s'ha creat una taula de negociació integrada per tots els sindicats (menys dos) amb representació a Correus, tant d'àmbit nacional com d'àmbit provincial.

Aquesta taula neix arran dels abusos i atacs de la directiva de correus contra la plantilla i les OOSS en el marc del NOU MODEL DE CARTERIA, que van començar a implantar sense mediació ni informació de cap mena.


Tot això unit a què dues OOSS que de forma sorpresa van convocar vaga en l'àmbit nacional amb la clara intenció d'acaparar tot el protagonisme mediàtic després d'un llarg temps d'inacció, ha desembocat en la formació d'aquesta taula unitària integrada per la resta d'Organitzacions Sindicals.

Des de CGT Correus Tarragona no creiem que sigui moment d'individualismes i protagonismes sindicals, creiem que és hora d'apostar per un front comú de tots els sindicats i d'anteposar les necessitats conjunturals de la plantilla per sobre dels interessos partidistes.

CGT Correus Tarragona tenim clar que és difícil formar part d'una taula amb tantes vessants ideològiques diferents, però el nostre deure és intentar-ho i ser-hi presents. La nostra intenció és continuar-hi i ho podem aconseguir sempre que l'ideal que ha propiciat aquesta entesa entre sindicats diferents, no es dilueixi o perverteixi en el transcurs del temps.

De moment, aquesta taula ja ha donat els seus primers fruits i ha presentat un primer document a la directiva de Correus sobre el tema de les borses de treball.

 Ara estem treballant la futura negociació del proper CONVENI COL·LECTIU, esperem de tot cor que arribi a bon port i tinguem un document consensuat per proposar a l'empresa.

CGT CORREUS TARRAGONA, SOM EL SINDICAT MÉS TRANSPARENT, EXPLIQUEM EL QUE ALTRES CALLEN


 

No hay comentarios:

/